reklama

degustace

Za podpory: Výstaviště logo

Pošimrání smyslů. Projekt BEEF spojuje jídlo s divadlem a nabízí i porci bizáru

Pošimrání smyslů. Projekt BEEF spojuje jídlo s divadlem a nabízí i porci bizáru
Prohlédnout si 20 fotografií
Takto vypadala generální zkouška, která všechny určitě nadchla.
Propojení jídla a divadla v prostorách bývalých jatek. Jedenáctichodová večeře v unikátním uměleckém zpracování. Ponořte se do příběhu jídla a jeho historie, do minulosti Holešovické tržnice a do úvah o budoucnosti naší gastronomie v neopakovatelné gastro performanci.

"Hodná žena, tři děti a chuť na víno." Tradice rodiny Otáhalů trvá tři století

"Hodná žena, tři děti a chuť na víno." Tradice rodiny Otáhalů trvá tři století
Prohlédnout si 13 fotografií
Karel se ve vinařství stále angažuje.
...
Čokoláda se nekouše. Aneb jak jsem se Šárkou Pomahačovou vyzkoušela práci snů

Čokoláda se nekouše. Aneb jak jsem se Šárkou Pomahačovou vyzkoušela práci snů

Řekli byste, že hořká čokoláda chutná prostě hořce. Nenechte se zmást, tabulky těch kvalitních nabízí celou paletu netušených možností.

Brambory nad zlato a dezert, který vás vystřelí do vesmíru. Na Pankráci mají narváno

Brambory nad zlato a dezert, který vás vystřelí do vesmíru. Na Pankráci mají narváno
Prohlédnout si 22 fotografií
V praxi degustace vypadá tak, že obsluha objíždí stoly s vozíčkem, z něhož zákazníci dostávají na talíř menší porci každé z pěti příloh. Až všechny varianty ochutnají, můžou si přidat těch, které je zaujaly nejvíc.
Zdaleka největším zážitkem je bramborová degustace, při které hosté ochutnají pět různých druhů brambor v rozličných úpravách s jedním druhem masa.

Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem

Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem
Prohlédnout si 25 fotografií
"K tomu jsme si vyrobili domácí kyselou hořčici, přidali hořčičná zrníčka, šnytlík a ještě jsme si upekli sádlové housky. Ukázalo se, že právě za tímhle jídlem se k nám lidi vrací a doporučují ho i svým známým," popisuje Jan.
"Nahoru přijde pyré z kořenové zeleniny a jako přílohu podáváme pěnu z pečených brambor, ve které je ponořený bramborový knedlík plněný zadělávanými ledvinkami," dodává.

Obrazem: Nejezte blbě! Takhle se hodovalo na Pražském hradě

Obrazem: Nejezte blbě! Takhle se hodovalo na Pražském hradě
Prohlédnout si 25 fotografií
Poslední květnový víkend přivítalo hlavní město devátý ročník Prague Food Festivalu, tedy, jak název napovídá, festivalu, kde si návštěvníci mohli dopřát tu nejkvalitnější kuchyni z celého světa.
Místem konání byly Královské zahrady u Pražského hradu.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama
Zprávy
  • Domácí
  • Zahraničí
  • Ekonomika
  • Datavize
  • Auto
Názory
  • Komentáře
  • Podcasty
  • Na Dotek
  • Podivné zločiny
  • Co z tebe bude?!
Sport
  • Fotbal
  • Hokej
  • Tenis
  • Motorismus
  • Biatlon
  • Ostatní sporty
Spotlight
  • Video
  • Den v 60 sekundách
  • Historky z placu
  • Zpátečka
  • Politické bizáry
  • My, kdysi
Kultura
  • Film a televize
  • Hudba
  • Klasická hudba
  • Literatura
  • Divadlo
  • Umění
Lifestyle
  • Magazín
  • Žena
  • Bydlení
  • Cestování
  • Foto
  • Kvízy
Speciály
  • Chytré Česko
  • My a deziformace
  • Vize město
  • Porodnictví
  • Změna směru
  • BeNative
Tiráž  |  Napište nám  |  RSS  |  Hlavní zprávy do e-mailu

Centrum.cz  |  Atlas.cz 1999 – 2025 © Economia, a.s.  |  O nás  |  Všechny služby  |  Volná místa

Inzerce  |  Služby firmám  |  Všeobecné podmínky  |  Cookies  |  Nastavení soukromí  |  Ochrana osobních údajů  |  Zpracování osobních údajů  |  Audiovizuální mediální služby  |  Nápověda

Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.