Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
21. 2. Lenka
2 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
21. 2. Lenka
2 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
BIO
Neexistuje větší výsada. Od divadelní režie zběhl na pole a šťastně farmaří
Prohlédnout si
25 fotografií
V domácích vejcích je 40krát víc olova než v těch z krámu, zjistil australský výzkum
Nedávný výzkum zaměřený na chov slepic v australských městech zjistil, že slepice mají v těle zdraví škodlivé množství olova.
Rozhovor: Chemii umí dát každý. Bio zemědělství chce kumšt
Rozhovor s ředitelkou společnosti udělující bio certifikace o české nedůvěře ke zdravým potravinám a smyslu ekologického zemědělství pod hlavičkou…
Řezník: Lidé by měli zažít bídu. Vážili by si věcí i řemesla
Rozhovor s Františkem Kšánou, který je spolumajitel řeznictví Naše maso, o životní lásce k řemeslu, kvalitním mase a zdravé stravě.
Vinař: Průmyslová vína? To jsou vína po plastické operaci
Rozhovor s bývalým novinářem, nedostudovaným právníkem, uznávaným básníkem a vinařem Bogdanem Trojakem.
Obrazem: Nejezte blbě! Takhle se hodovalo na Pražském hradě
Prohlédnout si
25 fotografií
Kšána mladší: Tak to vypadá v moderním řeznictví Naše maso
Prohlédnout si
17 fotografií
Češi do všeho lijí jen olivový olej. Může za to i Pohlreich
Na čem je nejlepší osmažit si řízek? Jak poznáte na pultech obchodů ten správný olivový olej a je bio opravdu tou nejlepší volbou? Rozhovor s českým…
FOTO Život na soběstačné farmě Bláto
Prohlédnout si
24 fotografií
Farmář: "Eko" a "bio" je o zneužívání dotací. Na to nehraju
Rozhovor s českým farmářem o soběstačném hospodaření, módě bio potravin, neúctě k půdě, tajemství kafilérek i antibiotikách v mase.
Hostil na Hradě královnu, teď vaří na farmě Dagmar Havlové
Rozhovor s vysloužilým šéfkuchařem z Alcronu, který vařil v hradní kuchyni Václava Havla pro anglickou královnu a v současnosti pracuje na farmě…
FOTO Včelstva Martina Macháčka
Prohlédnout si
19 fotografií
Med ze supermarketů koupí leda břídil, říká včelař
Rozhovor s českým včelařem Martinem Macháčkem o letošní medové sezóně, nekalých prodejcích a kvalitním medu.
Stravovací zlozvyky Čechů. Řízek stále vítězí nad zeleninou
Až polovina Čechů podléhá stravovacím zlozvykům, zeleninu nahrazují smažená jídla a tučné výrobky.
Ekologie až za hrob. I kremace může být šetrná
Pro ty, kteří by rádi ulehčili životnímu prostředí i na poslední cestě, se už našlo řešení
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama