Kšána mladší: Tak to vypadá v moderním řeznictví Naše maso

Kšána mladší: Tak to vypadá v moderním řeznictví Naše maso
Za pult se František Kšána poprvé postavil ve 14 letech kvůli svému otci, který je také řezník.
Přidanou hodnotou moderního řeznictví Naše maso, který provozuje společně s restauratérem Tomášem Karpíškem, je fakt, že na místě připraví cokoli, na co si zákazník ukáže.
Obchod nedaleko náměstí Republiky v Praze dýchá domáckou atmosférou, a to nejen díky nabízenému sortimentu.
Za pultem prodávají mladí lidé ve stylových zástěrách.
Foto: Vojtěch Marek
jaz
20. 5. 2015 17:25
"Když dokážete udělat dobrou potravinu, těší vás to. Jak jsem ale dospíval, říkal jsem si, do čeho jsem se to proboha dal."
 

Právě se děje

Další zprávy