reklama
zabijačka
Tady dělají tlačenku podle dědova receptu. V rodinném řeznictví na to jdou jinak
Zdeněk Absolon s rodinou má v Braníku malé řeznictví. Vše vyrábí vlastníma rukama. Mají otevřeno jen tři dny v týdnu, zbytek času věnují výrobě.
Jedu k mámě na zabijačku: realistický pohled na pomalu upadající tradici
Prohlédnout si
27 fotografií
Nože máš ostré, patrony suché? "Zabijačka všechny stmelí," říká režisér Mordu
Rozhovor s režisérem nového snímku Mord Adamem Martincem o skomírajících tradicích, návratech do místa bydliště a stereotypních rolích ve společnosti.
Veganů v Česku se nebojím. Pořád je dost lidí, kteří mají rádi maso, říká řezník
Rodáka z řeznické rodiny jsme vyzpovídali mezi krájením tlačenky a balením jitrnic.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama