reklama
zabíjačka
Pecina: Proti psímu masu nic nemám. Krev a morek dávám i do dezertů, sladké nemusím
V knize Jazyk, srdce, mozek, krev skládá poctu moravské kuchyni. "I ze zbytkových surovin uvaříte plnohodnotný pokrm," říká grafik Martin Pecina.
FOTO Masopust vs. brazilský karneval. Co mají společného?
Prohlédnout si
18 fotografií
Kam se vydat za masopustem? Užijte si tradice a masky
Mnoho českých tradic mizí, masopust ale zůstává. Vyzkoušejte soutěž koblih, tancovačku či domácí jitrnice
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama