reklama
řeznictví
Tady dělají tlačenku podle dědova receptu. V rodinném řeznictví na to jdou jinak
Zdeněk Absolon s rodinou má v Braníku malé řeznictví. Vše vyrábí vlastníma rukama. Mají otevřeno jen tři dny v týdnu, zbytek času věnují výrobě.
Tenhle řezník je pojem. Na jeho maso jezdí do Raspenavy i ze zahraničí
Prohlédnout si
22 fotografií
V Londýně otevřelo první veganské řeznictví. Na pultech má párečky i slaninu ze sóji
Prohlédnout si
10 fotografií
Řezníci v ohrožení? Veganští aktivisté terorizují britské prodejce masa, požadují zavření obchodů
V Británii je na vzestupu veganský terorismus, který se snaží zničit řezníky a farmáře.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama