Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
18. 2. Gizela
-6 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
18. 2. Gizela
-6 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
pekař
Ve Francii upekli nejdelší bagetu na světě. Zapsali rekord a hned ji snědli
Dvanáct pekařů začalo v neděli ve tři ráno. Hnětli těsto, pak ho vytvarovali do obří bagety, kterou upekli. Asi za 14 hodin byla hotová.
Doma pekla chleba, pak si uprostřed pandemie otevřela pekařství. Lidé tu stojí frontu
Sophia byla v domácí karanténě od loňského března a tehdy začala vyrábět kváskový chléb. O rok později už má v Londýně vlastní pekařství.
Nejlepší rohlíky se vyrábí v Říčanech. Základem je tuk, mouka a poctivost, míní pekař
Prohlédnout si
21 fotografií
Za bagetu pokutu. Francouzský pekař musí zaplatit 76 tisíc korun za to, že moc pracoval
Na podporu pokutovaného pekaře byla založena petice, kterou již podepsaly čtyři stovky lidí.
Finské pekařství představilo první chleba na světě upečený z rozdrcených cvrčků
Chléb, pečený z mouky ze sušených cvrčků, pšeničné mouky a semínek obsahuje více proteinů než ten běžný.
Dnešní croissanty stojí za houby. Francouzský pekař chce zachránit hýčkané pečivo "před vyhynutím"
Pekař Frédéric Roy z Nice napsal kvůli croissantům premiérovi. Netušil přitom, co jeho iniciativa rozpoutá.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama