reklama
kvalita potravin
Tři semínka fungují jako "kartáč na střeva". Většina lidí je ale jí špatně
Tři malá, ale mocná semínka, prý dokáží "vyčistit střeva jako kartáč".
Tady dělají tlačenku podle dědova receptu. V rodinném řeznictví na to jdou jinak
Zdeněk Absolon s rodinou má v Braníku malé řeznictví. Vše vyrábí vlastníma rukama. Mají otevřeno jen tři dny v týdnu, zbytek času věnují výrobě.
Matka s dcerou měsíc nejedly průmyslově zpracované potraviny. Co se stalo, nečekaly
Chtěly zjistit, zda je vůbec možné jíst jen skutečné potraviny a jaký to bude mít vliv na jejich život. Výsledek experimentu je zcela změnil.
Smažák v srdci. Tahle mapa odhalí, kde najít nejlepší smažený sýr v Česku
Smažákomapa odhalí nejlepší místa v Česku, kde si pochutnáte na skvělém smaženém sýru. Vydejte se na tour de smažák se Životem ve strouhance.
Přehled
Zdravá strava? Všechno je naopak. Potravinářský průmysl falšuje studie, varuje Slimáková
Výživová specialistka Margit Slimáková ve Velmi osobní knize o zdraví odhaluje, jaké mýty o jídle se podařilo potravinářské lobby zakořenit.
Fenomén Hruška: Češi nemají peníze, aby si uvařili dobře
Kuchařka televizního experimentátora Ládi Hrušky zacílila na skupinu Čechů, kteří neumí nakládat se základními surovinami, tvrdí novinářka a kuchařka…
Sommelier: Kvalitní burčák u silnice? Ten jsem ještě nenašel
Rozhovor s hlavním sommelierem Národního vinařského centra o burčáku, jeho pozitivních dopadech na zdraví a vztahu Čechů k vínu.
FOTO Jak vypadá zákulisí restaurace Alcron?
Prohlédnout si
12 fotografií
Peří, chlupy a štětiny. To byl kuchyňský olej z Číny
Čínské úřady odhalují potravinářské praktiky, které jsou jen pro silné žaludky
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama