Stouni vyrážejí, o Brně zatím nemluví

2. 6. 2006 11:38
Praha - Promiňte, ale spad jsem z bidýlka. Omlouvám se, že jsem narušil vaše plány, ale teď zase jedu na plný plyn, vzkazuje fanouškům Rolling Stones "problémový" Keith Richards.
Rolling Stones
Rolling Stones | Foto: ČTK

Kvůli jeho pádu z palmy během dovolené na Fidži museli Rolling Stones odložit evropskou část turné A Bigger Bang. Nyní oznámili nové termíny, ovšem koncert v Brně mezi nimi chybí. Zatím.

"Musíme si počkat a nechci spekulovat, jestli k nám kapela přijede letos, nebo až příští rok," říká Petr Novák z agentury Interkoncerts. Lístky zůstávají v platnosti a nadále se počítá s tím, že Stouni v moravské metropoli vystoupí.

Kapela definitivně oznámila jednadvacet nových dat evropského turné. Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood & Charlie Watts zahájí šňůru na italském San Siru v  Miláně v úterý 11.července.  Následně odehrají koncerty v  jedenácti zemích. Projedou Rakousko, Německo, Francii, Holandsko, Švýcarsko, Potugalsko, Španělsko, Británii, Norsko a Dánsko, kde šňůru zakončí 3. září. Tyto koncerty budou jediné, které odehrají během léta 2006.

Stejně jako nepotvrdili koncert v Brně, mlčí i o Polsku nebo Rusku - celkem jde o deset zastávek. Novák ale dodává, není potřeba mít obavy, že by se Rolling Stones naší zemi vyhnuli: "Oni se s tím nepářou - kdyby chtěli český koncert zrušit, udělali by to hned, vždyť takhle zavrhli vystoupení v Norimberku a Lipsku."

 

Právě se děje

Další zprávy