Musí Keith Richards na operaci hlavy?

ČTK, kul
5. 5. 2006 13:00
Londýn - Mluvčí skupiny popírá, že lékaři musí kytaristovi Rolling Stones odstranit krev z lebeční dutiny. Lehké krvácení do mozku utrpěl po pádu z palmy.

Fran Curtisová odmítla předchozí zprávy médií, že Richards bude znovu hospitalizován a podstoupí operaci. "Cítí se zdráv a je v dobré náladě," řekla.

Ohroženy tak podle ní nejsou ani nadcházející koncerty. Skupinu zanedlouho čekají vystoupení v pětatřiceti evropských městech - první koncert je plánován na 27. května v Barceloně. V Brně mají mít koncert 16. června.

Ze stromu spadl Keith Richards minulý týden na novozélandském ostrově Fidži, v luxusním rekreačním středisku Wakaya Club. Původně byl dvaašedesátiletý kytarista hospitalizován s lehkým otřesem mozku. V úterý jej propustili z nemocnice.

Původní informace tvrdily, že kvůli vytrvalým bolestem podstoupil další testy; lékaři prý odhalili slabé krvácení do mozku a domnívali se, že po odsátí krve z lebeční dutiny by se měl již zcela uzdravit.

Rolling Stones
Rolling Stones | Foto: ČTK

Okolnosti, za kterých zpěvák ke svému zranění přišel, jsou stále nejasné. Jeho mluvčí dříve pouze uvedla, že spadl z palmy, kam šplhal pro kokosové ořechy s kolegou z kapely Ronem Woodem. Po pádu byl okamžitě ošetřen ve fidžijské nemocnici a později byl za doprovodu své manželky Patti převezen do novozélandského Aucklandu na pozorování.

Rockeři na Fidži odpočívali po koncertech, které v rámci světového turné k nejnovějšímu albu A Bigger Bang odehráli v Austrálii a na Novém Zélandu.

 

Právě se děje

Další zprávy