Obrazem: Macklemore, prezident Pavel a zrušené koncerty. Jaké byly letošní Colours

Obrazem: Macklemore, prezident Pavel a zrušené koncerty. Jaké byly letošní Colours
Akci letos navštívil i prezident Petr Pavel (na snímku), který se zúčastnil natáčení politického podcastu Kecy a politika.
"Byl to sice výroční, ale zároveň pro nás nejtěžší ročník v historii," konstatuje ředitelka Zlata Holušová. Pořadatelé se potýkali s nižší návštěvností, účast odřekli zpěvačka Ellie Goulding, na poslední chvíli nedorazil ani nigerijský Burna Boy.
Mezi některými uživateli sociálních sítí rezonovala obvinění, že pořadatelé nejprve nechtěli vpustit do areálu více lidí s duhovou vlajkou. Ty už nicméně v sobotu svítily na velkoplošných obrazovkách a jiní se v nich po areálu pohybovali již předešlé dny.
K prvním sobotním hvězdám závěrečného dne patřili čeští Monkey Business. Zpěvák Matěj Ruppert (na snímku) vzpomněl na písničkáře Davida Stypku, který zemřel předloni ve věku 41 let. "Byl to náš kamarád. Včera by měl 44 let," řekl Ruppert.
Foto: Jiří Zerzoň
Jiří Zerzoň
24. 7. 2023 16:29
Koncertem amerického rapera a zpěváka Macklemorea v noci na neděli vyvrcholil čtyřdenní festival Colours of Ostrava. Intepreta hitu Thrift Shop doprovázeného hudebníky i tanečníky sledovalo v industriálním areálu Dolních Vítkovic dle odhadů přes 30 tisíc lidí. Oficiální čísla pořadatelé nezveřejňují. Akci letos navštívil prezident Petr Pavel, hvězdy Ellie Goulding a Burna Boy odřekly účast.
 

Právě se děje

Další zprávy