40 nejočekávanějších koncertů roku 2024: Springsteen, Rammstein, jazz i český rap

Kultura Kultura
Aktualizováno 7. 1. 2024 13:49
Česko čeká rok velkých i menších koncertů. Nejvíc lidí zřejmě dorazí na Rammstein, Eda Sheerana, Bruce Springsteena či Depeche Mode, pražskou O2 arenu zkusí zaplnit Helena Vondráčková, Viktor Sheen nebo Monika Bagárová, zatímco třeba Bert & Friends pokřtí album ve Foru Karlín. Ze stovek oznámených vystoupení vybíráme 40 pro rok 2024.
Kapela Jonas Brothers při koncertu na londýnském stadionu ve Wembley.
Kapela Jonas Brothers při koncertu na londýnském stadionu ve Wembley. | Foto: Profimedia.cz

Jonas Brothers

2. června, O2 arena, Praha

Americká popová kapela Jonas Brothers, kterou tvoří tři bratři známí z pořadů televize Disney Channel, vystoupí v Česku poprvé. Sestavu někdejších teenagerských hvězd, které od začátku tisíciletí prodaly miliony alb, tvoří dnešní třicátníci Kevin Jonas, Joe Jonas a Nick Jonas.

První skladby zveřejnili roku 2005, krátce nato těžili z účasti v televizních filmech Camp Rock a Camp Rock 2: Velký koncert od společnosti Disney. Viděly je miliony diváků. Firma pak jejich popularitu ještě zesílila, když jim na Disney Channelu věnovala samostatný televizní seriál nazvaný Jonasovi. Ve stejné době dostali do amerických hitparád své největší hity jako Burnin' Up nebo Tonight. Na vrcholu slávy zřejmě byli roku 2010, kdy je americký prezident Barack Obama pozval do Bílého domu.

 

Právě se děje

Další zprávy