Nahá Katy Perry i sprosté Pussy Riot. Podívejte se, kdo podporuje Trumpa a kdo Clintonovou

Karel Veselý Karel Veselý
7. 11. 2016 10:01
Americké prezidentské volby už jsou doslova za rohem, kampaně obou hlavních soupeřů jdou do finále a s nimi i aktivity podporovatelů obou kandidátů. Mezi nimi se tradičně objevuje celá řada slavných hudebníků, byť Hillary Clintonové ani Donaldu Trumpovi se nepodařilo zformovat tak silnou „kulturní frontu“, jako to dokázal před čtyřmi i osmi lety Barack Obama. Letošní vypjatá předvolební kampaň v sobě ale má něco specifického – kromě muzikantů otevřeně podporujících Clintonovou či Trumpa do ní zasáhli i ti, kteří vystupují proti kontroverznímu republikánskému kandidátovi, aniž by ale nutně museli také stát za Hillary. Podívejte se, na jaké straně barikády kdo stojí.
Katy Perry
Katy Perry | Foto: YouTube repro

Nahotou pro Hillary

Mnohem lepší dojem zanechala na nominačním sjezdu Demokratické strany zpěvačka Katy Perry, která volitelům zazpívala dvě své písně a vyjádřila se na podporu Hillary Clintonové. „Máte stejnou šanci vyjádřit svůj názor jako kterýkoliv miliardář,“ vzkázala z pódia americkým voličům. V září pak vystoupila v klipu pro internetovou show Funny Or Die a organizaci Rock The Vote, v němž upozorňovala na poslední možnost registrovat se jako volič.

A aby přilákala diváky, vystoupila v něm nahá. Tedy přesněji skoro nahá, protože její partie zakrývají černé obdélníky. Třiadvacetiletá hvězda zazpívala pro Clintonovou i poslední víkend před volbami, objevila se na jejím mítinku v Pensylvánii.

 

Právě se děje

Další zprávy