EXKLUSIVNĚ: Aguilera se vrací do 40. let

jps
9. 3. 2007 0:00
Video Třetím singlem z desky Back To Basics Christiny Aguilery je skladba Candyman. Videoklip si odbude českou premiéru na Showbizz.cz. UVNITŘ: KLIP A FOTOGALERIE
Christina Aguilera
Christina Aguilera | Foto: SONY BMG

Stejně jako v případě zatím posledního klipu ke skadbě Hurt, i tentokrát si Aguilera snažila udržet nad konečným výsledkem co největší kontrolu. Na režii se podílela spolu s ostříleným Matthewem Rolstonem, který v branži debutoval v roce 1987 klipem Bad pro Michaela Jacksona a od té doby spolupracoval na videích Madonny, Dido, Anastacie nebo Destiny´s Child.

Foto: Reuters

Skladba Candyman je holdem pěveckému triu Andrews Sisters, které se proslavilo v americkém éteru za druhé světové války. Aguilera ji nahrála pod dozorem Lindy Perry a je citací jejich hitu Boogie Woogie Bugle Boy z roku 1941. Není divu, že také videoklip je stylizovaným retro holdem Americe 40. a 50. let.

Dojde tak na stylové pin-up girls, které proslavily reklamy na Coca-Colu nebo Lucky Strike, nezbytné tanečníky tvoří sbor amerických letců, které Christina žoviálně plácá po zadku.

Christina Aguilera, videoklip Candyman
Christina Aguilera, videoklip Candyman | Foto: SONY BMG


Aguilera se v klipu objeví hned ve třech podobách: coby bruneta, rusovláska i blondýna.

"Brunetka, to je takové mé zlobivé já - to je moje puberta," vysvětluje v rozhovoru pro MTV Asia. "Rusovláska je zase trochu povýšená a hledí hlavně na blondýnku s trochou despektu. Možná i proto, že na ni žárlí, že nezpívá hlavní part. No a blondýnka, to je samozřejmě mé pravé já," dodává. I toto je jedním z odkazů na Andrews Sisters.

Světovou premiéru si klip odbyl 21. února na MTV. Do Česka klip dorazil nyní, v premiéře na Showbizz.cz.

 

Právě se děje

Další zprávy