Aguilera nasedla do stroje času

ČTK, gra
18. 12. 2006 10:14
Praha - Náladu první poloviny století i obří cirkusový stan přivezla do pražské Sazka Areny Christina Aguilera.

Kostýmovou podívanou sledovala téměř vyprodaná hala, která se hned v úvodu dočkala velkého hitu Ain't No Other Man ve stylu hudby první poloviny minulého století - ostatně americká zpěvačka sem přijela představit novou nahrávku Back To Basics, která nabízí směs popu, jazzu a rhythm & blues ze "starých časů".

Turné k dvojalbu v Praze zakončila a jeviště kromě ní zaplnilo osm tanečníků a množství muzikantů včetně dvou hráčů na bicí. Vystupující zpočátku jednotné bílé oblečení několikrát vyměnili, ale zachovávali "retro" náladu.

Tomu odpovídalo i dění na projekčním plátně, kde se mimo jiné objevovaly fotografie Billie Holidayové, Otise Reddinga, Raye Charlese nebo Elly Fitzgeraldové.

Americká zpěvačka Christina Aguilera vystoupila v neděli 17. prosince 2006 v pražské Sazka Aréně.
Americká zpěvačka Christina Aguilera vystoupila v neděli 17. prosince 2006 v pražské Sazka Aréně. | Foto: Aktuálně.cz


   
Uklidnění přineslo promítání klipu I Got Trouble s provokativními záběry ze starého nevěstince a skladba Oh Mother, v níž se za osamocenou zpěvačkou na pódiu objevily záběry domácího násilí.

V závěru první poloviny koncertu se pak pódium za zvuků skladeb Enter The Circus a Welcome změnilo v obří cirkusový stan, v němž nechyběli artisté a ohně, ke kterým v písni Still Dirty přibyl ještě dřevěný kolotočářský kůň.

Na závěr koncertu zazněl také aktuální hit Hurt, v pestrobarevný rej se jeviště proměnilo při hitu Lady Marmelade, který Aguilerová s "kolegyněmi" nazpívala pro filmový muzikál Moulin Rouge. Tahle píseň v Sazka Areně během týdně zazněla už podruhé - při svém středečním koncertu ji tu zazpívala i Pink.

 

Právě se děje

Další zprávy