Britney je zpět. Chce naši lásku a ještě něco víc

Jan Pomuk Štěpánek
5. 9. 2007 13:00
Bývalá hvězda se vrací se šťastným koncem mediální pohádky
Britney Spears
Britney Spears | Foto: Dnevnik

Los Angeles - Britney Spearsová se v médiích po dlouhé době objevuje v jiné souvislosti než bulvární. Na stránkách rádia Z100 se objevil její nový single Gimme More, který by měl načít novou kapitolu její bouřlivé kariéry.

Elektronickým spodkem a nadýchanou popovou melodikou obestřená nahrávka se objevila na internetových stránkách newyorského rádia a od pátku byla ke slyšení na stránkách YouTube. Ale hned v sobotu dopoledne byl přístup zablokován s odvoláním na autorská  práva.

Skladbu Gimme More si poslechněte ZDE

Podle magazínu Billboard by se měl nový singl začít hrát v rádiích ještě tento týden. Několik dalších médií už informovalo, že někdejší idol teenagerů v listopadu vydá album. Vydavatelství Jive Records to zatím nepotvrdilo; zatím poslední desku In The Zone vypustila před čtyřmi lety.

Foto: Aktuálně.cz

Pětadvacetiletá Spearsová se pokouší oživit skomírající kariéru a nový singl by mohl být začátkem mediální ofenzivy, pro kterou by její excesy mohly být výhodou. Spekuluje se, že zazpívá novou píseň už 9. září v Las Vegas na cenách MTV.

Zpěvačka začátkem roku absolvovala léčebný program, který  ji měl zbavit závislosti na drogách a alkoholu. Prý úspěšně. Mediálně ostře sledovaná měsíční kúra v luxusním sanatoriu v Santa Monice vyšla na 1,2 milionu korun.

Do rozlehlé vily, kde už se léčil Ben Affleck nebo Charlie Sheen, se zpěvačka dostala poté, co zaplnila stránky bulváru sérií obskurních akcí. Věnovala se večírkům se svou kamarádkou Paris Hiltonovou, obrovský zájem přivolala v lednu, když ve velmi pohnuté náladě dorazila do jednoho z losangeleských  kadeřnictví a oholila se tam hlavu.

Britney je holohlavá. Vlasy stojí milion

Záhy se vynořily spekulace, že se vlasů zbavila především proto, aby u rozvodového soudu nemohla podstoupit zkoušku na přítomnost drog v těle. Právě rozvod s tanečníkem Kevinem Federlinem a fakt, že kvůli skandálům a okatému vymetání večírků může přijít o děti, byl prý příčinou jejích extravagancí, které nepřestaly ani po nástupu na léčení.

Přitom před zhruba deseti lety oslnila showbyznys coby dokonale kontrolovaný marketingový produkt. Sázela na mix cudné školačky a drzé lolitky, v roce 2002 ji magazín Forbes jmenoval nejvlivnější celebritou světa.

Od té doby se ale věci obracejí.  V lednu 2004 přišla se zhruba padesátihodinovým manželstvím s Jasonem Alexandrem, které lakonicky okomentovala "chtěla jsem prostě vědět, jaké je to být vdaná". A teď je sinusoida její kariéry u dna. Ale není výjimkou, kdy se po léčbě fanoušci semknou a pomohou oblíbené celebritě zpět na výsluní.

Antikrist Britney je volná. Míří zas na vrchol?

Foto: Aktuálně.cz

"Lidé milují, když někdo zvedne ruce nad hlavu a řekne, omlouvám se. Ona to udělala. Věděla, že to má udělat - a díky tomu se vrátila na vrchol," vzpomíná Hannah Perryová, editorka bulvárního magazínu Heat, na Kate Mossovou.

Teď se podobnou story pokouší dotáhnout do konce Britney Spearsová.

 

Právě se děje

Další zprávy