Herec Robert Pattinson se nakazil koronavirem, musel přerušit natáčení Batmana

ČTK Reuters ČTK, Reuters
3. 9. 2020 21:56
Britský herec Robert Pattinson měl pozitivní test na koronavirus. V Londýně se proto zastavilo natáčení hollywoodského velkofilmu The Batman, v němž Pattinson hraje hlavní roli. Informoval o tom server The Hollywood Reporter. Výroba snímku, který má mít premiéru příští rok, se teprve nedávno znovu rozjela po dlouhé přestávce způsobené právě pandemií covidu-19.
Robert Pattinson.
Robert Pattinson. | Foto: Reuters

"Člen štábu u filmu The Batman měl pozitivní test na koronavirus a v souladu s nastavenými pravidly je nyní v karanténě. Filmování bylo dočasně přerušeno," uvedlo studio Warner Bros., aniž nakaženou osobu jmenovalo.

Magazín Vanity Fair poté jako první uvedl, že nákazu test prokázal u hlavní hvězdy snímku, 34letého Pattinsona. Studio ani hercův agent to nekomentovali.

Další filmové zpracování komiksového příběhu superhrdiny Batmana režíruje Matt Reeves. Dále v něm účinkují Zoe Kravitzová jako Catwoman, Colin Farrell coby Tučňák, John Turturro v roli gangstera či Andy Serkis jako Batmanův majordomus Alfred Pennyworth.

Podle agentury Reuters tvůrci potřebují další zhruba tři měsíce natáčení, aby snímek dokončili. Teprve poté začne postprodukce.

Původně měl mít nový Batman premiéru příští rok v červnu, momentálně se počítá s říjnem 2021. První teaser trailer autoři zveřejnili před týdnem.

První teaser trailer z nového Batmana s Robertem Pattinsonem. | Video: Warner Bros.
 

Právě se děje

Další zprávy