WHAT THE FILM Slova Rom a Facebook lidi rajcujou nejvíc!

What the Film
26. 3. 2014 19:20
Podívejte se na nový díl filmového magazínu Aktuálně.cz What the Film s dosud nezveřejněnými záběry z dokumentu Víta Klusáka Dělníci bulváru z cyklu Český žurnál.
Podívejte se na nový díl filmového magazínu Aktuálně.cz WTF...? What The Film. Najdete v něm dosud neuveřejněné záběry z nového filmu Víta Klusáka Dělníci bulváru. (Vydáno 26. 3. 2014) | Video: What the Film

What The Film - Podívejte se na exkluzivní ukázku z připravovaného dokumentu Dělníci bulváru Víta Klusáka o české bulvární scéně, v jehož hlavní roli je antihrdina - šéfredaktor Pavel Novotný.

"Píšu jen to, co moje čtenáře zajímá. A lidi chtěj jen to, co je zabalený mezi kozy a fotbal. Jsem dělník bulváru a jsem nejlepší," říká Pavel Novotný, šéfredaktor druhého nejčtenějšího bulvárního serveru v Čechách. Dokumentární film Víta Klusáka proniká do světa českých celebrit a novinářů, kteří tyto celebrity vyrábějí i nesnáší zároveň.“

Podívejte se na trailer k dokumentu Víta Klusáka Dělníci bulváru.
Podívejte se na trailer k dokumentu Víta Klusáka Dělníci bulváru.

„V novém bonusovém díle What The Film jsme připravili spíše takovou upoutávku na film, kterému se chceme ještě dál věnovat. Je zajímavé, že Pavel Novotný v příspěvcích na Facebooku zdůraznil výrazné herecké vedení od Víta Klusáka, čímž si obratně otevírá únikovou cestu z jinak dost brutálního vyznění své image. Také nás bude zajímat, jak funguje zlatý celootáčivý vibrátor ve tvaru vypracovaného mužského těla,“ říká jedna z tvůrkyň What The Film Adriana Malá.

Dělníci bulváru z cyklu Český žurnál budou uvedeni ve středu 16. dubna od 20:00 na ČT2.

V titulku tohoto článku jsou použita dvě slova, která zvyšují čtenost článku o čtvrtinu, hádejte, která…

 

Právě se děje

Další zprávy