VIDEO Otevřete oči! Přichází dáma, pro kterou se zabíjí

Kultura Kultura
7. 3. 2014 20:20
Podívejte se na první trailer očekávaného letního hitu Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí od Roberta Rodrigueze a Franka MIllera.
Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí
Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí | Foto: Aktuálně.cz

Video - Tak to je ona! Dáma, pro kterou se zabíjí. V prvním traileru očekávaného letního filmového hitu - dvojky komiksového kultu Sin City - je vše až sladce dokonalé, i když ochutnávka je zatím velmi krátká.

Návrat do komiksového světa Franka Millera a Roberta Rodrigueze provází v prvním traileru neodolatelné pohledy Jessicy Alby i Mickeyho Rourkea a nově i Josepha Gordon-Levitta, Evy Green, Joshe Brolina i Raye Liotty. A to je skoro vše. Jak se dalo očekávat ukázka se okázale chlubí dokonalým vizuálním stylem, jemuž vládne autor předlohy, komiksový mág Frank Miller.

Jasné je i to, že příběh to s komplikovaností nebude přehánět. Hlavní osou bude usilování Dwighta (místo Cliva Owena ho hraje Josh Brolin) ulovit znovu jedinou ženu, kterou kdy miloval - Avu LOrd v podání Evy Green.

Samozřejmostí bude formát 3D, a to i v českých kinech, kam se druhé Sin City dostane 21. srpna. A určitě si je zamilují nejen fanoušci skvostného Města hříchu, prvního dílu, který vznikl v roce 2005, tedy skoro před deseti lety!

 

Právě se děje

Další zprávy