HBO zrušila seriál Lakers: Vzestup dynastie

18. 9. 2023 18:50
HBO zrušila seriál Lakers: Vzestup dynastie

Televize HBO ukončila televizní seriál ze sportovního prostředí Lakers: Vzestup dynastie, jenž líčil počátek slavné éry basketbalového týmu Los Angeles Lakers. V neděli měla premiéru závěrečná epizoda druhé řady. Mluvčí HBO následně serveru Deadline.com potvrdila, že třetí série už nevznikne.

"Takhle jsme skončit nechtěli, ale cítím jen vděk a lásku," reagoval na Twitteru jeden z tvůrců projektu Max Borenstein. "Dali jsme tomu všechno, co jsme mohli, a ničeho nelitujeme. Doufám, že jste si poslední epizodu užili," dodala na Instagramu režisérka Salli Richardson.

Podle webu se HBO patrně řídila čísly. Zatímco finále první řady vloni sledovalo 1,6 milionu diváků za první den, první epizodu té druhé si letos v srpnu pustilo pouze 629 tisíc lidí. "Seriál není určený jen sportovním fanouškům. Jde o univerzální příběh muže s bláznivou vizí, z níž se stala realita. Živelně se noří do časů, kdy se lámaly nejen dekády, ale také móda, společenské naladění. A mimo jiné přístup k basketbalu," napsalo o první řadě Aktuálně.cz.

 

Právě se děje

Další zprávy