reklama
koktejl
Vadily mu bagety v kanceláři, tak vymyslel místo jídla přírodní koktejl. Denní porce stojí 250 korun
Čech vymyslel vlastní koktejl vyrobený pouze z přírodních surovin. Nějaký čas ho upravoval a nyní má jeho nápoj už řadu pravidelných odběratelů.
Jedno "broujito", prosím. Hmyzí koktejly mají změnit budoucnost stravování
Bude se za pár let pít mojito s praženými cvrčky? Podle plánu dvou Američanek musí západní společnost překonat psychologickou bariéru v pojídání…
Koktejly? Češi si dají u TV radši pivo, tvrdí barman roku
Rozhovor s Davidem Andrlem o módní vlně mojita, historii koktejlů i prohibici ve Spojených státech.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama