reklama
hovězí maso
Tady dělají tlačenku podle dědova receptu. V rodinném řeznictví na to jdou jinak
Zdeněk Absolon s rodinou má v Braníku malé řeznictví. Vše vyrábí vlastníma rukama. Mají otevřeno jen tři dny v týdnu, zbytek času věnují výrobě.
Hrůzný návrat z 80. let. Masožravý parazit poprvé infikoval člověka v USA
Larvy bzučivky lidožravé se zavrtávají do živé tkáně. První lidský případ infekce po čtyřiceti letech znepokojuje americké úřady.
Tyhle larvy požírají zaživa skot i člověka. Hrozí růst už tak rekordních cen hovězího
V době, kdy jsou stavy amerického skotu nejnižší za poslední desetiletí, hrozí kvůli bzučivce další růst už tak rekordních cen hovězího masa.
V Oxfordu vařil pro Hermionu, teď rodák z Valašska vede v Praze bistra s pastrami
Vlastimil Pavlica vařil pro herečku Emmu Watsonovou i frontmana kapely AC/DC. Po dvou letech v Oxfordu se vrátil získané zkušenosti vytěžit v Česku.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama