reklama
guláš
Víc než jen pivo, guláš a svíčková. Tajemství české kuchyně je jinde
Petra Tajovský Pospěchová nedávno vydala encyklopedii chutí celého Česka. Kromě průvodce po tradičních jídlech v sobě snoubí také nevšední bedekr.
V ekvádorské Cuence se chodí na české pivo. Hospodu a pivovar zde založil podnikatel z Kutné Hory
Češi dokazují Ekvádorcům, proč je Česko pivní velmoc.
Netradiční festivaly? Přehlídka gulášů nebo zvěřina!
Patříte k milovníkům dobrého jídla?
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama