reklama
cukrárna
Sachr prý máme lepší než ve Vídni. Nejvíc ale prodáme českých zákusků, říká cukrářka z Café Savoy
Rozhovor s cukrářkou Café Savoy Editou Paulusovou.
Sladkosti peče podle tajného receptu. Odmítla i supermarkety
Její sladkosti ochutnala Madeleine Albrightová a na zákusku pečeném podle tajného rodinného receptu si pochutnává i generál Petr Pavel.
Češi naši práci nedoceňují, říká cukrář. Pekl i pro Obamu
Rozhovor s předním cukrářem o těžkém řemeslu, dezertech pro Obamu, televizních pořadech o vaření i neochotě Čechů platit za kvalitu.
FOTO Takhle vznikají luxusní zákusky Lukáše Skály.
Prohlédnout si
15 fotografií
Předchozí
2
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama