FOTO Takhle vznikají luxusní zákusky Lukáše Skály.

Lukáš Skála
Lukáš Skála v prostorách kuchyně restaurace Vinohradský parlament ukazuje jednotlivé komponenty připravené k výrobě zákusků, dortů a pralinek.
Lukáš každý den plní přání zákazníků ve dvou restauracích.
Na rybízovou náplň v čokoládové vaničce přijde plát čokolády s potiskem.
Čokoládové prvky nejsou v podání Lukáše Skály ničím fádním. Na fotografii cukrář ukazuje plastovou lahvičku s barevným prachem, kterým ozvláštní další druh připravovaných pralinek.
Foto: Vojtěch Marek
jaz
2. 12. 2014 16:25
"Díky pořadu Ano, šéfe!, který k lidem promluvil asi nejvíce, se daly věci do pohybu," říká Lukáš Skála, cukrář belgické restauraci Bruxx a Vinohradský parlament.
 

Právě se děje

Další zprávy