Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Vánoce
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
31. 1. Marika
1 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Vánoce
Změna směru
BeNative
31. 1. Marika
1 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
chléb
Kam se hrabe focaccia z Florencie. Italský pekař předvádí na Vinohradech "bílé umění"
Prohlédnout si
19 fotografií
Budějovičtí vědí, jak chutná Finsko. V pekárně dělají chléb ze stoletého kvásku
Pekárna Leipomo v Českých Budějovicích se stala hitem. Nabízí několik druhů finského chleba i typických skandinávských sladkostí.
Upéct chleba je umění, lidé si rádi připlatí, tvrdí Islanďané. Chodí k nim celá Praha
Prohlédnout si
15 fotografií
Chleba se solí za 120 korun. Vracíme se k tradici, lidé to ocení, říká český pekař
Prohlédnout si
20 fotografií
Jídlo ze stánku povýšil na zážitek. S grilovanými kuřaty si hraje jako v nóbl podniku
Prohlédnout si
20 fotografií
Doma pekla chleba, pak si uprostřed pandemie otevřela pekařství. Lidé tu stojí frontu
Sophia byla v domácí karanténě od loňského března a tehdy začala vyrábět kváskový chléb. O rok později už má v Londýně vlastní pekařství.
Finské pekařství představilo první chleba na světě upečený z rozdrcených cvrčků
Chléb, pečený z mouky ze sušených cvrčků, pšeničné mouky a semínek obsahuje více proteinů než ten běžný.
Proti blafům! Dobré restaurace odliší úřední nálepka kvality
Francouzské restaurace, které vaří svá jídla, budou moct vyvěsit logo domácky dělaného jídla. Země tak bojuje proti klesající úrovní místní…
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama