reklama
gastronomie
"Málem jsem se rozplakal." Kavárníka stál krach podniku milion, nakonec ho vykradli
Kavárníkovi Ondřeji Kobzovi se do roku 2013 dařilo. Nastartoval dva podniky, pak otevřel zážitkovou restauraci Ermitage a ta ho stála vše, co měl.
Lidé jim říkají, že lepší burger nejedli. Rady rodičů mladí Vietnamci smetli ze stolu
Prohlédnout si
20 fotografií
Maršálek: Kdo řeší malichernosti, ať jde kopat brambory. Fyzická práce lidem chybí
Rozhovor s cukrářem Josefem Maršálkem o tom, jak soutěž Peče celá země pozvedla úroveň jeho řemesla i jak zjistil, že nejlepší je stejně kulajda.
Špatné nápady ho stály miliony. Šéf brněnských barů se nechal unést vlastními úspěchy
Jan Vlachynský vybudoval úspěšné podniky Bar, který neexistuje nebo Super Panda Circus. Se Zázračnou limonádou či koupalištěm Riviéra ale narazil.
Obnovili vyschlý rybník a naučili lidi jíst kapra. U Kalendů nakupují i kuchařská esa
Prohlédnout si
22 fotografií
A kde máte toho muže? Dvě mámy si samy otevřely bistro, natruc ho pojmenovaly Karel
Prohlédnout si
20 fotografií
Pecina: Proti psímu masu nic nemám. Krev a morek dávám i do dezertů, sladké nemusím
V knize Jazyk, srdce, mozek, krev skládá poctu moravské kuchyni. "I ze zbytkových surovin uvaříte plnohodnotný pokrm," říká grafik Martin Pecina.
Dávali nám rok, maximálně dva. Kavárna Pelíšek vaří kvalitního turka, byl tu i Gotťák
Prohlédnout si
22 fotografií
Směsi z pytlíku neuznávám, říká zmrzlinářka z Plzně. Italové jí přezdívali Madam E
Prohlédnout si
20 fotografií
Vyřazenou tramvaj přestavěli na bistro. Točna Dlabačov láká šotouše i rodiče s dětmi
Prohlédnout si
30 fotografií
Kouzelnická kavárna láká na tekuté štěstí. Fanoušci Harryho Pottera tam míří s hůlkou
Prohlédnout si
20 fotografií
Bratři otevřeli bistro na sídlišti. Na poctivý fast food k nim chodí ajťáci i babičky
Prohlédnout si
20 fotografií
Z mastného stánku pod Bezdězem udělali oázu mlsných turistů. Z nevěstince zas penzion
Prohlédnout si
20 fotografií
Pandemie zbavila Česko hospod, kterým šlo jen o peníze, říká kuchař ze zámku
"Klukům v kuchyni vždycky říkám, že mají vařit tak, jako by vařili jídlo pro někoho, koho milují. Já sám se toho držím," říká David Viktorin.
V šumavském kempu vaří šneky i žáby. Utopenci mají v Divokým bistru utrum
Prohlédnout si
20 fotografií
Korporátu už měli dost, teď jsou z manažerů zmrzlináři. Zkoušeli pivní i parmazánovou
Prohlédnout si
20 fotografií
Hosty krmí luxusem a zlatem. Čech, který vařil královně, otevřel podnik pro každého
Prohlédnout si
20 fotografií
Za podpory:
Skvělé jídlo lze v Alpách najít na každé horské chatě, říká vítěz gastroolympiády
Vítěz prestižní gastronomické soutěže Bocuse d´Or Dominik Unčovský nedá dopustit na tyrolskou kuchyni i přírodu.
Vyhrál gastroolympiádu s bramborovým trdelníkem. Soutěži jsem obětoval vše, říká
Dominik Unčovský si prošel známými českými podniky, horskými hotely i stáží v Indii. Před týdnem vyhrál národní kolo prestižní soutěže Bocuse d'Or.
"Vepřové jako pes" jsme stáhli, Češi by to nevydýchali, říká šéf vietnamského bistra
Prohlédnout si
20 fotografií
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama