reklama
gastronomie
Křupavá kůžička i šťavnaté maso. Kachnu z Hostince na Výtoni vychválil i známý herec
Prohlédnout si
22 fotografií
Vítěz Peče celá země: Pečení i pitvání musí být přesné. Červený diplom ale mít nebudu
"Nedávno jsem se dověděl, že glorifikuju špatnou životosprávu a nedostatek spánku," říká vítěz Peče celá země a student medicíny Vojtěch Vrtiška.
Ham ham hambáč i uzený podbradek. Na mlsné Čechy je políčeno lépe než kdy dřív
Češi stále raději jí dobře a jejích rostoucímu apetitu vychází vstříc čím dál více restaurací, bister a stánků.
Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem
Prohlédnout si
25 fotografií
Ze sklepa k milionovému obratu. Čech miloval kimchi, ze záliby se stal byznys
Prohlédnout si
24 fotografií
Ramen se učili od japonského mistra. Samurajové ze Staromáku měli hned první den plno
Prohlédnout si
20 fotografií
"Mňamózní." Bohatě zdobené koblihy z Brna jsou plné fantazie a chuťových experimentů
Prohlédnout si
21 fotografií
Brněnský falafel chutná i rozmlsaným Izraelcům. Tajný recept Slovák získal v Londýně
Prohlédnout si
20 fotografií
"Málem jsem se rozplakal." Kavárníka stál krach podniku milion, nakonec ho vykradli
Kavárníkovi Ondřeji Kobzovi se do roku 2013 dařilo. Nastartoval dva podniky, pak otevřel zážitkovou restauraci Ermitage a ta ho stála vše, co měl.
Lidé jim říkají, že lepší burger nejedli. Rady rodičů mladí Vietnamci smetli ze stolu
Prohlédnout si
20 fotografií
Maršálek: Kdo řeší malichernosti, ať jde kopat brambory. Fyzická práce lidem chybí
Rozhovor s cukrářem Josefem Maršálkem o tom, jak soutěž Peče celá země pozvedla úroveň jeho řemesla i jak zjistil, že nejlepší je stejně kulajda.
Špatné nápady ho stály miliony. Šéf brněnských barů se nechal unést vlastními úspěchy
Jan Vlachynský vybudoval úspěšné podniky Bar, který neexistuje nebo Super Panda Circus. Se Zázračnou limonádou či koupalištěm Riviéra ale narazil.
Obnovili vyschlý rybník a naučili lidi jíst kapra. U Kalendů nakupují i kuchařská esa
Prohlédnout si
22 fotografií
A kde máte toho muže? Dvě mámy si samy otevřely bistro, natruc ho pojmenovaly Karel
Prohlédnout si
20 fotografií
Pecina: Proti psímu masu nic nemám. Krev a morek dávám i do dezertů, sladké nemusím
V knize Jazyk, srdce, mozek, krev skládá poctu moravské kuchyni. "I ze zbytkových surovin uvaříte plnohodnotný pokrm," říká grafik Martin Pecina.
Dávali nám rok, maximálně dva. Kavárna Pelíšek vaří kvalitního turka, byl tu i Gotťák
Prohlédnout si
22 fotografií
Směsi z pytlíku neuznávám, říká zmrzlinářka z Plzně. Italové jí přezdívali Madam E
Prohlédnout si
20 fotografií
Vyřazenou tramvaj přestavěli na bistro. Točna Dlabačov láká šotouše i rodiče s dětmi
Prohlédnout si
30 fotografií
Kouzelnická kavárna láká na tekuté štěstí. Fanoušci Harryho Pottera tam míří s hůlkou
Prohlédnout si
20 fotografií
Bratři otevřeli bistro na sídlišti. Na poctivý fast food k nim chodí ajťáci i babičky
Prohlédnout si
20 fotografií
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama