reklama

michelinská restaurace

Stolování budoucnosti. V Dubaji vede restauraci první AI šéfkuchař na světě

Stolování budoucnosti. V Dubaji vede restauraci první AI šéfkuchař na světě

Skutečnou hvězdou podniku je šéfkuchař Aiman - AI génius, který sestavuje excentrické a nečekané menu, jaké jinde neuvidíte.

Kdo získá Michelina? Šéfkuchaři prozrazují, co může rozhodnout a tipují vítěze

Kdo získá Michelina? Šéfkuchaři prozrazují, co může rozhodnout a tipují vítěze
Prohlédnout si 22 fotografií
"Salabka, Štangl, Papilio, Essens, Dejvická 34, Zlatá Praha,“ tipuje michelinské adepty Tomáš Popp, manažer Asociace kuchařů a cukrářů a Národního týmu kuchařů a cukrářů.
Restaurant Essens pod vedením Vašáka získala od Gault&Millau tři čepice. Sám Vašák byl oceněn titulem „Šéfkuchař zítřka 2025".

Hodnotili jídlo dřív, než se jen fotilo. Dva novináři změnili pohled na gastronomii

Hodnotili jídlo dřív, než se jen fotilo. Dva novináři změnili pohled na gastronomii
Prohlédnout si 8 fotografií
Šéfkuchařem roku se stal Jan Knedla, v kategorii Šéfkuchař zítřka uspěl Otto Vašák. Titul Mladý talent roku získala Barbora Šimůnková.
"Mám velkou radost, kolik restaurací napříč celou Českou republikou dosáhlo na ocenění čepicemi. Hodnoticích kritérií je mnoho a už jedna čepice je opravdu velkým úspěchem. Česká gastronomie nám ukázala, jak je skvělá, a to na mezinárodní úrovni," komentuje Michaela Židlický, editorka průvodce.

Hosty krmí luxusem a zlatem. Čech, který vařil královně, otevřel podnik pro každého

Hosty krmí luxusem a zlatem. Čech, který vařil královně, otevřel podnik pro každého
Prohlédnout si 20 fotografií
Degustační menu čtyřikrát do roka mění a snaží se hosty pokaždé překvapovat něčím novým. Gurmánský zážitek začíná takzvanými amuse bouches – malými jednohubkami, které mají člověku rozproudit chuťové pohárky. V miskách na snímku se například ukrývá rajčatové consommé s kostičkami rajčatového želé, sušeným rajčetem a bazalkovým olejem.
Dalším amuse bouche je mrkvový tatarák s hrubozrnnou hořčicí, kerblíkovou majonézou a nakládanou sladkokyselou mrkví.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama
Zprávy
  • Domácí
  • Zahraničí
  • Ekonomika
  • Datavize
  • Auto
Názory
  • Komentáře
  • Podcasty
  • Na Dotek
  • Podivné zločiny
  • Co z tebe bude?!
Sport
  • Fotbal
  • Hokej
  • Tenis
  • Motorismus
  • Biatlon
  • Ostatní sporty
Spotlight
  • Video
  • Den v 60 sekundách
  • Historky z placu
  • Zpátečka
  • Politické bizáry
  • My, kdysi
Kultura
  • Film a televize
  • Hudba
  • Klasická hudba
  • Literatura
  • Divadlo
  • Umění
Lifestyle
  • Magazín
  • Žena
  • Bydlení
  • Cestování
  • Foto
  • Kvízy
Speciály
  • Chytré Česko
  • My a deziformace
  • Vize město
  • Porodnictví
  • Změna směru
  • BeNative
Tiráž  |  Napište nám  |  RSS  |  Hlavní zprávy do e-mailu

Centrum.cz  |  Atlas.cz 1999 – 2025 © Economia, a.s.  |  O nás  |  Všechny služby  |  Volná místa

Inzerce  |  Služby firmám  |  Všeobecné podmínky  |  Cookies  |  Nastavení soukromí  |  Ochrana osobních údajů  |  Zpracování osobních údajů  |  AV služby a přístupnost  |  Nápověda

Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.