Na koncert Eda Sheerana v Hradci Králové se za jediný den prodaly dvě třetiny lístků

ČTK ČTK
26. 10. 2023 17:05
Na koncert Eda Sheerana v Hradci Králové se za jediný den prodaly dvě třetiny lístků

Na koncert britského zpěváka Eda Sheerana, který se uskuteční 27. července příštího roku na letišti v Hradci Králové, už se prodaly asi dvě třetiny vstupenek. Předprodej přitom začal teprve tento čtvrtek dopoledne. Není vyloučeno, že německá produkční společnost FKP Scorpio přidá i druhý večer, záležet bude také na vývoji v dalších evropských zemích, říká Michal Thomes, ředitel festivalu Rock for People a zároveň spolupořádající agentury Ameba Production. Ta akci zařadila pod hlavičku své koncertní série Rock for People Concerts.

Sheeran je jednou z největších popových hvězd současnosti. Jakou má mít jeho koncert v Hradci Králové kapacitu, Thomes nesdělil, nepřímo však připustil, že by se mohla pohybovat okolo 60 tisíc diváků. Dvaatřicetiletý Brit se představí v Parku 360 na hradeckém letišti ve Věkoších, kde se každoročně koná festival Rock for People. Na něj letos přišlo 37 tisíc lidí, nejvíc v historii.

Sheeran v Česku naposledy vystoupil roku 2019 na pražském Letišti Letňany. Jeho dvě vystoupení přilákala do metropole celkem 150 tisíc zájemců.

Vstupenky jsou v prodeji v sítích GoOut, Ticketportal a Eventim za ceny od 1990 do 2990 korun. Lístek majitele opravňuje i ke vstupu do fanouškovské zóny v blízkosti koncertu. Ta má od dopoledne hostit hudební i nehudební program. V areálu bude zajištěné kempování a parkování.

 

Právě se děje

Další zprávy