Madonna zřejmě v září dorazí do Česka

ČTK, Hej
24. 3. 2006 17:02
Praha - Pokud je pravda, co tvrdí rádio Implus, pak americká zpěvačka Madonna vystoupí v září poprvé v Česku.

Královna popu, která se právě v lila trikotu oddává discu, se prý zastaví v pražské Sazka Areně na podzim během turné ke svému novému albu Confessions On A Dance Floor. A to hned dvakrát - 5. a 6. září.

Informaci přinesla stanice Impuls. "Po dlouhých spekulacích můžeme dřív než ostatní potvrdit, že slavná zpěvačka vystoupí v pražské Sazka Areně dokonce dvakrát," zaznělo v éteru.

Britský bulvární list The Sun už nedávno napsal, že se Madonna během turné zastaví v Praze. Informaci rádia však zatím nepotvrdil žádný zdejší pořadatel. "Nemůžu nic říct. Pokud by se koncert uskutečnil, jako první by musel informovat promotér," řekl jen mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund.

Foto: Aktuálně.cz

Madonna si podle informací promotérů říká za koncert nejméně milion dolarů. To snižuje okruh pořadatelů na agenturu Interkoncerts, podle některých hlasů z braže snad ještě na 10:15 Promotion.  

Před tím, než zahájí očekávané turné, vystoupí Madonna 30. dubna v poušti u Palm Springs v Kalifornii na hudebním festivalu Coachella Valley Music and Arts. Bude to její první festivalové vystoupení v bezmála čtvrtstoleté kariéře ve světě populární hudby.

Šňůru pak má zahájit 21. května v Los Angeles.  Po americké části zamíří do Evropy. Má se představit v Paříži či Amsterodamu, jednou ze zastávek má být i Rusko.

O cenách lístků v Česku lze v tuto chvíli jen spekulovat. Jisté je, že Madonna je zdatná obchodnice a za svá žádaná vystoupení si nechává od diváků zaplatit velmi dobře. Pokud bychom vycházeli z cen zahraničních, dostali bychom se na sumy na zdejší poměry dosti neuvěřitelné: začínalyby na 5 až 6 tisísích korun.

 

Právě se děje

Další zprávy