Zpěvačka Alla Pugačovová zřejmě odcestovala z Ruska

ČTK ČTK
5. 3. 2022 17:33
Zpěvačka Alla Pugačovová zřejmě odcestovala z Ruska

Někdejší sovětská popová hvězda Alla Pugačovová kvůli válce na Ukrajině zřejmě odcestovala z Ruska. Na platformě Telegram se šíří informace, že již v pondělí 28. února zpěvačka se synem a dcerou odletěla soukromým letounem z moskevského letiště Vnukovo, kde je spatřilo několik lidí.

Manažerka ruské divy pro portál news.ru nyní připustila, že neví, kde se Pugačovová nachází. Dle neověřených informací dvaasedmdesátiletá pěvkyně s devítiletými dvojčaty Garrim a Jelizavetou odletěla do Spojených států, kde žije její starší dcera Kristina Orbakajteová.

Pugačovová, jež celosvětově prodala přes 250 milionů nahrávek, už několik dnů nezveřejnila žádný příspěvek na sociálních sítích. Její manžel Maxim Galkin na Instagramu, kde ho sleduje 9,3 milionu lidí, v reakci na válku publikoval černý čtverec. K němu dopsal "ne válce" a dodal, že "nelze vyjádřit slovy, co cítí". Od spousty ruských uživatelů Instagramu za to sklidil kritiku. Rusko tvrdí, že na Ukrajině vede "speciální vojenskou operaci", pojmy jako válka nebo invaze zakazuje.

 

Právě se děje

Další zprávy