Suzanne Vega se vrací. Na křest knihy

jpš
19. 9. 2006 14:57
Praha - Neuplynuly ani tři měsíce a Suzanne Vega se vrací do Prahy. Ve Švandově divadle odehraje komorní koncert a pokřtí knihu scénických rozhovorů.
Foto: 10:15

Koncert a uvedení souboru Všechno je sázka se konají 6. října. Vstupenky jsou již v předprodeji.

Před třemi lety byla Suzanne Vega hostem Švandova divadla v rámci večera scénických rozhovorů. Jevištní talk show Davida Hrbka se odehrává před publikem a s aktivní účastí v intimním suterénním prostoru Studia Švandova divadla.

Letos na podzim se slavná písničkářka na smíchovskou divadelní scénu vrací, aby pokřtila knihu shrnující to nejlepší, co scénické rozhovory ve Švandově divadle přinesly. Právě rozhovor se Suzanne Vega knihu pojmenovanou Všechno je sázka otevírá.

Dalšími zpovídanými, kteří se v knize objeví, jsou fotograf Robert Vano, režisér David Radok, dirigent Libor Pešek, Zdeněk Svěrák, americký spisovatel Robert Fulghum nebo britský skladatel a pianista Michael Nyman. Většina z pozvaných přislíbila  účast na křtu.

Suzanne Vega
Suzanne Vega | Foto: Aktuálně.cz

Suzanne Vega vystoupí stejně jako 19. července ve Státní opeře Praha jen spolu se svým basistou Mikem Viscegliou. Po skončení koncertu a křtu se ještě písničkářka zúčastní autogramiády spolu s dalšími osobnostmi zpovídanými v knize.

Kromě koncertu ve Švandově divadle se Vega podívá také do Olomouce. Jako jeden z čestných hostů se tam zúčastní 41. ročníku přehlídky dokumentárních snímků Academia film Olomouc.

 

Právě se děje

Další zprávy