Po pandemii si potřebuje oddechnout. Zpěvák Shawn Mendes ruší pražský koncert

28. 7. 2022 12:40
Po pandemii si potřebuje oddechnout. Zpěvák Shawn Mendes ruší pražský koncert

Třiadvacetiletý kanadský popový zpěvák Shawn Mendes zrušil zbytek turné po USA a Evropě včetně koncertu, který se měl uskutečnit 22. června příštího roku v pražské O2 areně. Autor hitů Treat You Better, Stitches nebo Señorita, které mají na YouTube každý přes miliardu přehrání, nedávno několik vystoupení odložil.

"Nebyl jsem zcela připravený na to, nakolik bude návrat na pódia po pandemii vyčerpávající," vysvětluje Mendes. "Po konzultacích se svým týmem a skvělou skupinou lékařů jsem pochopil, že se nejdřív musím věnovat sám sobě, abych zase našel pevnou půdu pod nohama a pak se vrátil silnější. Proto bohužel ruším zbylé koncerty plánované v USA, Velké Británii a Evropě," dodal.

Držitel kanadské ceny Juno Award i dvou nominací na americkou Grammy měl příští rok v Česku vystoupit poprvé. "Majitelé vstupenek budou nejpozději do 30 dnů automaticky refundováni. V případě, že jste si lístek koupili v kamenné prodejně, je nutné se obrátit přímo na místo nákupu," uvedla pořádající agentura Fource Entertainment. Ta už Mendesovo vystoupení kvůli pandemii jednou odkládala, původně se mělo konat letos v dubnu.

 

Právě se děje

Další zprávy