Život je nevěra, zjistí v nové komedii Vetchý a Stašová

Kultura Kultura
11. 4. 2015 20:28
Trailer k české komedii Život je život režiséra Milana Cieslara nabízí manželskou nudu i dobrodružství. Do kin snímek dorazí v květnu.
Život je život - trailer k filmu | Video: Bontonfilm

Praha – Po divácky úspěšné komedii Láska je láska z roku 2012, kterou vidělo přes čtvrt milionů diváků, přichází režisér Milan Cieslar s dalším filmem. Opět spolupracoval se scenáristou Martinem Horským a výsledkem je crazy komedie Láska je láska.

Tvůrci se inspirovali komediemi Muž z Acapulca nebo Kdo chce zabít Jessii? a slibují vtipné hlášky a gagy. V hlavní roli se představí Ondřej Vetchý (František) a Simona Stašová (Jana), kteří hrají manželský pár. Řeší milostné trable svých tří dcer, ale také své vlastní problémy. Manželka by ráda jela na dovolenou k moři, František však spíše na "Mácháč". Do toho se objevuje podezření z nevěry s novou atraktivní kolegyní, se kterou manžel slouží na policejní stanici.

V dalších rolích se objeví Barbora Poláková, Tereza Voříšková, Miroslav Táborský nebo Marek Taclík. Film se kromě Prahy natáčel také v Itálii, kde vznikly dobrodružné sekvence. Do kin snímek vstoupí 21. června.

 

Právě se děje

Další zprávy