Obrazem: Jsem ohromený, Vary jsou lepší než všechny festivaly, řekl Russell Crowe

Obrazem: Jsem ohromený, Vary jsou lepší než všechny festivaly, řekl Russell Crowe
Právě včas přestalo tento pátek odpoledne pršet v Karlových Varech. Dlouho to vypadalo, že zahájení letošního ročníku filmového festivalu si před hotelem Thermal užijí jen ti, kdo mají deštník nebo pláštěnky.
V jednu chvíli se většina lidí rozprchla pod střechy, odkud dění na červeném koberci sledovali přes velkoplošnou obrazovku. Okolo páté ale déšť ustal, a tak se veřejnost nakonec zblízka pozdravila i s hlavními hvězdami. Mezi ně neplánovaně patřil hollywoodský herec Michael Fassbender, který přijel coby manžel Alicie Vikander. Oba jsou na snímku.
Samozřejmě největší ohlas měl Russell Crowe. Ale popořadě.
Jako jedna z prvních vystoupila z automobilu před Thermalem americká herečka Patricia Clarkson, držitelka Zlatého glóbu za výkon v televizním seriálu Ostré předměty. Je členkou poroty, na festival se vrátila po čtyřech letech.
Foto: ČTK
Kultura Kultura
30. 6. 2023 20:03
Předáním cen hercům Russellu Croweovi a Alicii Vikander vyvrcholilo páteční slavnostní zahájení karlovarského filmového festivalu. Pršet přestalo akorát včas, aby lidé na červeném koberci pozdravili největší hvězdy. Přijeli Jiřina Bohdalová, Jitka Čvančarová, Ivan Trojan a nečekaně také Michael Fassbender.
 

Právě se děje

Další zprávy