reklama
gril
Křupavá kůžička i šťavnaté maso. Kachnu z Hostince na Výtoni vychválil i známý herec
Prohlédnout si
22 fotografií
Jak správně grilovat? Do masa nepíchejte, radí Pohlreich
Zdeněk Pohlreich vydal novou kuchařku, ve které radí, jak správně grilovat maso a ryby. Základem je, aby maso mělo pokojovou teplotu, a při přípravě…
Čech, který žil na ostrově snů: V Česku by ho hned rozkradli
Prohlédnout si
22 fotografií
3:56
Hovězí, vepřové, kuřecí. Naučte se grilovat jako profík
Sezóna grilování právě startuje. Nechte se inspirovat, jak správně pracovat s jednotlivými druhy mas na rozpálené mřížce.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama