reklama
žvýkání
Etiketa musí stranou. Jezte s otevřenou pusou a rukama, požitek je větší, radí vědci
Kultivované stravování podle vědců z Oxfordské univerzity lidské smysly příliš omezuje. Bez sluchových či hmatových vjemů je zážitek z jídla neúplný.
Vadí vám, když lidé mlaskají a srkají? Mohou za to přecitlivělé neurony, říkají vědci
Když vědci lidem s misofonií pustili zvuky mlaskání a srkání, část mozku spouštějící svaly v ústech a hrdle reagovala, jako by sami jedli či pili.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama