reklama
salát
Ryby a saláty bez chemie. Farma u Berouna šetří vodu a ukazuje, jak funguje symbióza
Prohlédnout si
25 fotografií
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
VIDEO Tři měsíce jedl pouze v McDonaldu. Shodil 17 kilo!
Učitel John Cisna z Ankeny v Iowě uskutečnil se svými studenty vskutku originální pokus, ve kterém si na vlastní kůži vyzkoušel, jaké to je stravovat…
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama