Richards nakonec s novými Piráty vypluje

ČTK, gra
30. 6. 2006 20:00
Los Angeles - Je to definitivní. Kytarista Rolling Stones Keith Richards si zahraje v dalších Pirátech z Karibiku.

Podle internetového serveru Ananova už totiž podepsal smlouvu na třetí pokračování snímku, které přijde do kin s podtitulem Na konci světa.
   
Slavný hudebník se ve filmu objeví v roli otce hlavní postavy kapitána Jacka Sparrowa, kterého hraje Johnny Depp. Právě on prý přesvědčil dvaašedesátiletého Richardse, aby roli vzal.
   

Plakát ke dvojce Pirátů z Karibiku
Plakát ke dvojce Pirátů z Karibiku | Foto: Falcon

"Johnny chtěl, aby už hrál ve druhém pokračování, ale v příběhu nebylo pro jeho postavu dost místa. Tak bude až ve trojce," řekl britskému deníku Mirror scenárista Ted Elliott.

O Richardsově účasti na natáčení populární série se spekulovalo po jeho dubnovém pádu z palmy, po němž musel podstoupit operaci hlavy.

Rolling Stones kvůli jeho rekonvalescenci odsunuli evropskou část světového turné k albu A Bigger Bang, z níž nakonec vynechají část koncertů. Jedním z nich je i vystoupení v Brně, původně plánované na 16. června.

Druhé pokračování Pirátů z Karibiku s podtitulem Truhla mrtvého muže si už slavnostní premiéru odbylo, příští týden vrhne do světových kin. U nás se objeví až na počátku srpna.

 

Právě se děje

Další zprávy