Na pražský Comic-Con přijede představitel Rimmera z Červeného trpaslíka

ČTK ČTK
15. 11. 2023 13:30
Na pražský Comic-Con přijede představitel Rimmera z Červeného trpaslíka

Na pátý ročník festivalu popkultury Comic-Con Prague, který se uskuteční od 5. do 7. dubna 2024 v pražském O2 universu, dorazí Chris Barrie. Třiašedesátiletý britský herec proslul rolí Arnolda Rimmera ve sci-fi seriálu Červený trpaslík, který měl premiéru roku 1988. Odehrává se více než tři miliony let v budoucnosti na palubě těžařské lodi Červený trpaslík. Na přelomu tisíciletí Barrie ztvárnil také sluhu ve dvou filmech o Laře Croft z dobrodružné série podle videoher Tomb Raider.

Kromě něj na Comic-Con přijedou David Nykl, kanadský herec českého původu známý ze seriálů Hvězdná brána: Atlantida nebo Bez vědomí, či chorvatský spisovatel a komiksový výtvarník Stjepan Šejič, jenž pracoval na sériích Witchblade, Afrodita IX. nebo Sluneční kámen a Temnota.

"S dalšími hollywoodskými hvězdami jednáme a jejich jména budeme zveřejňovat postupně," doplňuje Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, která akci pořádá. Letošní ročník pražského Comic-Conu navštívilo přes 20 tisíc lidí.

 

Právě se děje

Další zprávy