Po stopách otců. Synové členů Beatles McCartney a Ono Lennon vydali společnou píseň

ČTK ČTK
18. 4. 2024 15:44
Synové členů britské kapely Beatles James McCartney a Sean Ono Lennon společně napsali a vydali píseň. Název tříminutové balady Primrose Hill odkazuje k vyhlášené londýnské čtvrti, v níž žije mnoho celebrit včetně Paula McCartneyho, vysvětluje agentura AFP.
Společná píseň Jamese McCartneyho a Seana Ono Lennona Primrose Hill. | Video: James McCartney

"Jsem nadšený, že se s vámi mohu podělit o svou nejnovější píseň, kterou jsme napsali s mým dobrým přítelem Seanem Ono Lennonem. Mám pocit, že jsme se opravdu rozjeli, a jsem nadšený, že s vámi budu dál sdílet hudbu," napsal McCartney na sociální síti Instagram a připojil společnou fotografii obou hudebníků.

K propagaci nové písně přispěl i Paul McCartney, když vyzval své fanoušky, aby si Primrose Hill poslechli.

Šestačytřicetiletý James McCartney a o dva roky starší Sean Ono Lennon se stejně jako jejich otcové vydali na hudební dráhu. Zdaleka ale nedosahují srovnatelných úspěchů jako Beatles. McCartney se podílí na vzniku desek svého otce, v letech 2013 a 2016 publikoval sólová alba. Ono Lennon se roku 1998 připojil k alt-rockové skupině Cibo Matto, která ho pak spolu se synem Ringo Starra Zakem Starkeyem podpořila na jeho debutovém albu Into the Sun, doplňuje britský deník The Guardian.

 

Právě se děje

Další zprávy