Rihanna a Timberlake zazářili na cenách MTV

čtk
10. 9. 2007 6:15
MTV rozdala ceny za nejlepší videoklipy
Kid´s Choice Awards, Justin Timberlake, Jack Black
Kid´s Choice Awards, Justin Timberlake, Jack Black | Foto: Reuters

Las Vegas - Americká hudební televize MTV dnes po čtyřiadvacáté rozdala své ceny za nejlepší klipy Video Music Awards. Sošku astronauta přezdívaného Moon Man si z ceremoniálu v lasvegaském kasinu odnesla za vůbec nejlepší klip Rihanna a její hit Umbrella.

V kategorii zpěváků zvítězil Justin Timberlake, zpěvačkou roku se stala Fergie, nejlepší skupinou pak Fall Out Boy. O jednu sošku se podělila i Shakira a Beyonce, která ocenění přebírala v róbě, hrozící odhalit ze zpěvaččiných předností i to, co by v puritánské Americe mělo zůstat zakryto. I toto úskalí však Beyonce zdárně zvládla. 

S napětím se čekalo na vystoupení Britney Spearsové, byť nenominované v žádné kategorii. Po sérii skandálů v posledních letech měla písnička Gimme More pomoci nově "nakopnout" upadající hudební kariéru Spearsové. Nicméně podle prvních ohlasů šlo o další klopýtnutí. Kritici na pokus Britney o come-back použili výrazy jako "matná", "nepřipravená", "rozpačitá".

A to podle fám z kuloárů prý Britney před časem zpupně odmítla písničku o deštníku (Umbrella), která se nakonec v podání Rihanny stala na hudebních stanicích všudypřítomnou a letošní soutěž MTV ovládla.

 

 

Právě se děje

Další zprávy