Pearl Jam a Oasis nadělovali dárky

mor
5. 12. 2006 10:03
Londýn - Noel Gallagher dochází za fanoušky s kytarou až domů, Pearl Jam zahráli koncert pro tři stovky překvapených surferů.
Pearl Jam, Eddie Vedder
Pearl Jam, Eddie Vedder | Foto: Reuters

Brit Ben Hayes své milované Oasis za život viděl na devíti koncertech. Teď se jeden uskutečnil přímo u něho doma, vyhrál totiž v soutěži britského Radio 1 sólový koncert Noela Galaghera v obývacím pokoji.

"Do obýváku jsem kvůli tomu položil nový koberec," pochlubil se Hayes. 

Zatímco jeho matka servírovala čaj, Gallagher zahrál v uklizeném obýváku nejdříve Half The World , The Importance of Being Idle a nakonec Don't Look Back in Anger. Spolu se šťastným výhercem komorní vystoupení sledovalo dalších patnáct přizvaných lidí

"Bylo to neskutečný, úžasný! Nejlepší den mýho života," říkal nadšený fanda, který sledoval Gallaghera z kanape a ani na moment z něho nespustil oči. Fakt, že Noel dům nezapálil, nepoplival nebo alespoň nepozvracel nový koberec a co víc, že Hayesovi podepsal kytaru a sbírku CD, jeho štěstí určitě ještě umocnilo. 

Foto: Sony BMG

SPECIÁL K NOVÉMU ALBU OASIS NAJDETE ZDE

Zatímco Noel Gallagher dopřál "nejlepší den v životě" jednomu vylosovaného šťastlivci, Eddie Vedder ho dopřál hned třem stovkám.

Jeho Pearl Jam tajný koncert odehráli minulý týden na havajském ostrově Oaha a mimo jiné na něm zazněly skladby Even Flow, Better Man a Do The Evolution.

"S Eddiem se známe už dlouho, zeptal se mě, jestli bych si s ním ten večer nezahrál a já nevěděl, proč ne, byl to skvělý nápad" řekl Kelly Slater, jeden ze surferů, který "kámoše Eddieho" doprovodil na kytaru při Rockin' In The Free World.

Pearl Jam, Eddie Vedder před tajným koncertem na Havaji
Pearl Jam, Eddie Vedder před tajným koncertem na Havaji | Foto: Reuters

Pearl Jam, jejichž poslední deska Live Wasted vyšla letos v květnu, si tak vyzkoušeli havajskou atmosféru před skutečně velkou show, která je naplánována na tento víkend do havajského hlavního města Honolulu.

9. prosince si tam zahrají jako předskokani U2. Pro ty koncert na dávno vyprodaném stadionu Aloha bude tečkou za úspěšnou šňůrou k desce Vertigo.


 

 

Právě se děje

Další zprávy