Kdo letos přijede zahrát do Česka?

ČTK, Hej
6. 2. 2006 20:30
Praha - Událostí letošní rockové sezony budou zřejmě rockoví veteráni Rolling Stones.

Kapela vystoupí 16. června na Výstavišti v Brně. Větší událostí by nejspíše bylo vůbec první vystoupení popové ikony Madonny, spekulace o jejím koncertu v Česku ale zůstávají nepotvrzeny.

"Žádné informace k tomu nemám," řekl dnes Petr Novák z agentury Interkoncerts, která nyní do Česka nejslavnější zahraniční hvězdy přiváží. Zájem o uspořádání koncertu Madonny však nepopírá. "Je to otevřená otázka jako u spousty jiných interpretů."

V lednu už v Česku vystoupili švédští Clawfinger, událostí měsíce se ale stal koncert britských Depeche Mode; 20. února se chystá do Prahy metalová kapela Soulfly s brazilským frontmanem Maxem Cavalerou. Deep Purple odehrají v únoru v Česku hned tři koncerty

V březnu budou následovat koncerty zpěváka Chrise Rey a někdejších členů Velvet Underground Johna Calea a Lou Reeda. V Obecním domě si zahraje britský kytarista John McLaughlin s indickou skupinou Shakti.

Vůbec poprvé do Česka přijede 20. července britský zpěvák a kytarista Eric Clapton. V průběhu léta přijede několik zajímavých jmen i v rámci letních festivalů, jejich organizátoři ale zatím podrobnosti neprozradili.

 

Právě se děje

Další zprávy