Avril bojuje s démony v manga komiksu

Hana Pražáková
5. 2. 2007 14:36
Kanadská star chystá novou desku
Foto: Aktuálně.cz

Praha - Zdá se, že letošní duben bude ve znamení Avril Lavigne. Nejenže chystá novou desku, ale stane se také jednou z postav chystaného manga komiksu.

Sedmnáctý duben bude pro fanoušky zpěvačky Avril Lavigne dnem D. Na pultech se totiž objeví třetí album této mladé rebelky. Pro koho by bylo čekání příliš dlouhé, může si je zkrátit četbou manga knihy. V hlavní roli opět Avril.

V komiksové manga knize Make 5 Wishes pomůže zpěvačka teenagerce Haně, jíž navštěva jedné webové stránky navždy změnila život, který teď ovládá zlý démon.

"Vím, že hodně mých fanoušků má rádo manga komiksy a jsem moc ráda, že mohu na tomto projektu spolupracovat," říká zpěvačka v rozhovoru pro britský hudební týdeník NME.

Kniha s názvem Make 5 Wishes vyjde 10. dubna, necelý týden před tím, než se v obchodech objeví její nové album.

Avril Lavigne
Avril Lavigne | Foto: Aktuálně.cz

Na desce s názvem The Best Damn Thing se poprvé objeví zpěvačciny původní skladby. Jako na první singl padla volba na rockovou skladbu Girlfriend. Ta v rádiích poprvé zazní 12. února.

Ne všechny skladby obsažené na albu jsou neznámé. Zařezena je i balada Keep Holding On, jež doprovází dobrodružný  fantasy film Eragon.

Na produkci alba se podíleli Butch Walker, s nímž Avril spolupracovala na druhé desce Under My Skin, Dr. Luke, Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance) a manžel Deryck Whibley z kapely Sum 41.

Avril debutovala roku 2002  albem "Let Go", které obdrželo šest platinových desek a osm nominací na ceny Grammy. O dva roky později následovalo "Under My Skin", tentokrát platinové "pouze" třikrát.

V létě loňského roku se Avril nechala slyšet, že s hudbou končí a bude se věnovat jen filmovým rolím. Nakonec ale názor změnila a vypravila se znovu do studia.

ČTĚTE TAKÉ: Avril odvolala odchod ze scény. Je zpět

 

Právě se děje

Další zprávy