Voyo už má 570 tisíc předplatitelů, na podzim uvede český špionážní thriller

ČTK ČTK
2. 8. 2023 16:21
Voyo už má 570 tisíc předplatitelů, na podzim uvede český špionážní thriller

Počet předplatitelů videotéky Voyo v Česku a na Slovensku překročil hranici 570 tisíc. Ve středu to oznámil Daniel Grunt, ředitel televiza Nova, která platformu provozuje. Voyo existuje od roku 2011, rapidně růst začalo poté, co mediální firmu CME, jejíž jsou Voyo s Novou součástí, za téměř 50 miliard korun koupila finanční skupina PPF. Ta na videotéku přesunula nejsledovanější novácký seriál Ordinace v růžové zahradě 2 a pro Voyo začala točit minisérie například o Ivetě Bartošové nebo drama Král Šumavy.

Letos na podzim Voyo uvede šestidílný špionážní thriller Extraktoři s Jakubem Štáfkem, Pavlou Gajdošíkovou a Janem Révaiem v hlavních rolích. Tvůrci v čele s režisérem Romanem Kašparovským se přesouvali z Čech do Turecka, za kamerou stál osminásobný držitel Českého lva Vladimír Smutný. "Extraktoři jsou o speciální jednotce české rozvědky, která v případě, když se někdo z Čechů v zahraničí dostane do vážných problémů, umí a může zasáhnout," říká kreativní producentka a spoluautorka námětu Lenka Szántó.

Na Voyo se po pauze vrátí také reality show Love Island a Big Brother. Každý týden až do prosince ve videotéce přibudou nové epizody Ordinace v růžové zahradě 2.

Televize Nova jinak chystá seriály Táta v nesnázích s hercem Martinem Pechlátem a Jedna rodina s Cyrilem Dobrým nebo Erikou Stárkovou, nové epizody Kriminálky Anděl či další řady dobové Zlaté labuti a série nazvané Co ste hasiči.

 

Právě se děje

Další zprávy