VIDEO Spider-Mana chce zabít Jammie "Electro" Foxx

Kultura Kultura
20. 7. 2013 18:05
Jamie Foxx láká na dvojku Spider-Mana a Comic Con
Jamie Foxx v Spider-Man
Jamie Foxx v Spider-Man | Foto: Kultura

Video - Amazing Spider-Man se možná dočkal poměrně rozporuplného přijetí, příznivce si přesto našel a dokonce vydělal 750 milionů dolarů.

Druhý díl restartované série byl tedy pouze otázkou času, který alespoň pro nás nastane 24. dubna příštího roku. Do plnohodnotných trailerů čas ještě zbývá, to však producentům nebrání pomalu rozjet kampaň. Zvlášť když se blíží svátek všech geeků Comic Con v San Diegu.

Právě na spidermanovský panel na velkém komiksovém veletrhu láká první třicetivteřinová ukázka, jež se zaměřuje na představení hlavního záporáka. Tím bude Electro a ztvární ho Jamie Foxx (Nespoutaný Django). V hlavní roli pavoučího muže se samozřejmě vrátí Andrew Garfield, jeho milou opět sehraje Emma Stone. Na režijní křeslo dosedne Marc Webb.

Děj bude přesněji odhalen právě na Comic Conu. Na rozdíl od předchozího dílu by se snad měl více vzdálit verzi Sama Raimiho, režiséra původní trilogie studia Sony. Právě dějová shodnost nové jedničky byla největším terčem kritiky.

Doufejme, že se tentokrát zadaří k všeobecné spokojenosti, nebo budou potěšeni alespoň věrní fanoušci. Studia na to sází, protože se šušká o přípravách rovnou dalších dvou dílů.

Film má naplánovanou americkou premiéru na 2. května 2014, v Česku se objeví již 24. dubna.

 

Právě se děje

Další zprávy