Streepová bude stát Cruisovi za zadkem

Hollywood Reporter, Hej
15. 11. 2006 17:00
Los Angeles - Tom Cruise, Meryl Streepová a Robert Redford se setkají ve filmu Lions for Lambs.

Mnohovrstvý příběh Lions for Lambs bude režírovat sám Robert Redford, který se k režii vrací po šesti letech, které uplynuly od Legendy o slavném návratu z roku 2000.

Redford, který se naposledy objevil ve filmu Lasse Halstroma Žít po svém, tu hraje idealistického amerického profesora, který se snaží inspirovat své bohaté snobské studenty. Jeden z jeho bývalých studentů zatím bojuje v Afghánistánu.

Meryl Streepová ve filmu Ďábel nosí Pradu
Meryl Streepová ve filmu Ďábel nosí Pradu | Foto: Bontonfilm

Cruise hraje amerického senátora. "A já jsem investigativní reportérka, která stojí Cruisovi za zadkem," popsala svou roli Meryl Streepová, hvězda aktuálního hitu Ďábel nosí Pradu. Ta si už zahrála s Redfordem v oscarovém filmu Vzpomínky na Afriku z roku 1985.

Na projektu se podílí společnost United Artists, kterou před dvěma týdny obnovili společně Tom Cruise a jeho produkční partnerka Paula Wagnerová. Film ovšem nevzniká v jejich produkci, Cruise a Wagnerová tu fungují jen jako výkonní supervizoři.

Scénář filmu napsal Matthew Michael Carnahan. Natáčet se začne na konci ledna, premiéru lze čekat nejpozději v roce 2007. Film bude distribuovat MGM, mateřská společnost United Artists

 

Právě se děje

Další zprávy