Novinky na DVD: Margin Call, Divoká banda, Noc hrůzy

MD
8. 2. 2012 18:06
Jaké filmy vycházejí 8. února na DVD?
Jeremy Irons v Margin Call
Jeremy Irons v Margin Call | Foto: Aktuálně.cz

Jaké filmy vychází osmého února na DVD? Přinášíme vám jejich přehled a tři tipy.

Margin Call

Americké drama Margin Call z finančního světa velkých vypráví příběh klíčových postav investiční firmy v průběhu jednoho z prvních dnů finanční krize, jež se rozpoutala roku 2008. Když nezkušený finanční analytik Peter Sullivan (Zachary Quinto) odhalí informace, které mohou jeho firmu poslat ke dnu, vyvolá tím řetězec rozhodnutí - finančních i morálních - a katapultuje životy všech zainteresovaných na pokraj katastrofy. Pomocí skvěle vykreslených lidských charakterů film Margin Call ukazuje, že nic není jen černé nebo bílé. V dalších rolích debutu scenáristy a režiséra J. C. Chandora se představují Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Stanley Tucci a Demi Moore.

Divoká banda

Na DVD znovu vychází western Divoká banda (1969), a to v dvoudiskové edici s těmito bonusy: nikdy neuvedené scény, Západ Sama Peckinpaha: Odkaz hollywoodského renegáta, Prostý dobrodružný příběh: Sam Peckinpah a další dokumenty.

Nová DVD

Dream House, Konečně sami, Král Škorpion, Král Škorpion - Bitva osudu, Král Škorpión: Vzestup Říše, Mickeyho klubík (TV seriál), Rosemary má děťátko, W.I.T.C.H. (TV seriál)
 

Film Sama Peckinpaha, působivý příběh unavených desperátů, kteří jsou spojeni kodexem cti, je pokládán za jeden z nejlepších westernů všech dob.

Noc hrůzy

Hororová komedie Noc hrůzy s Colinem Farrellem nabízí příběh o studentovi Charleym (Anton Yelchin), který je v kolektivu oblíbený a chodí s Amy (Imogen Poots), nejžádanější dívkou na škole. Problémy ale nastanou ve chvíli, kdy se do vedlejšího domu nastěhuje Jerry (Colin Farrell). Nejprve působí jako sympatický člověk, ale něco na něm není tak docela v pořádku, je totiž upír.

 

Právě se děje

Další zprávy